Menu Sluiten

Condensatie Ketel Oplossingen

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Duidelijke en betaalbare zelfbouw

1 gecertifieerde partner voor jouw totale bouwproject

Swipe Zelfbouw te Lokeren is een gecertificeerde partner waarbij je zonder zorgen terechtkunt voor een compleet doe-het-zelf bouwpakket voor jouw totale bouwproject. Jij en jouw project staan centraal bij ons en we zoeken steeds naar de beste oplossing of het juiste doe-het-zelf-bouwpakket, zodat je efficiënt aan de slag gaat.

Ontdek wat Swipe voor u kan betekenen

Gebruik ons doe-het-zelf bouwpakket voor jouw project

Ga je (ver)bouwen en ben je van plan om zo veel mogelijk zelf te doen? Dan spaar je heel wat geld uit. Bovendien is het met het complete en duidelijke doe-het-zelf bouwpakket van Swipe Zelfbouw uit Lokeren eenvoudig om zelf heel wat klussen uit te voeren in jouw woning. Heb je toch nood aan advies op maat of krijg je graag professionele ondersteuning? Dan staat ons ervaren team te allen tijde voor je klaar!

Ontdek wat wij jou allemaal te bieden hebben

Heb je interesse in een doe-het-zelf bouwpakket waarmee je aan de slag kunt gaan in jouw woning? Of krijg je graag meer informatie over het plaatsen van domotica of over het isoleren met glaswol? Wij staan steeds voor je klaar en beschikken over de juiste attesten en certificaten zodat jouw project goed verloopt! Ontdek dus snel wat wij jou allemaal te bieden hebben.

More info

tags: Verwarming – Verwarming Zelfbouwpakket – Vloerverwarming – Wandverwarming – Radiatoren – 

Wenst u meer info over condensatie ketel oplossingen kijk dan vlug op https://swipezelfbouw.be | Condensatie Ketel Oplossingen

Energie | Brandbeveilging | Isolatie | Electriciteit | Sanitair | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Condensatie ketel oplossingen

home nieuws contact verwarming koeling ventilatie isolatie dakwerken sanitair referenties optimalisatie energieverbruik beperking energiekosten voor een optimaal energierendement moeten verwarming ventilatie en isolatie op elkaar afgestemd zijn. Wij gaan voor totaaloplossingen met maximaal effect u wil energiezuiniger verwarmen dus u vervangt uw verwarmingsketel laat u niets wijsmaken het is inderdaad zo dat u meer energie kan besparen door een zuinigere verwarmingsketel aan te kopen condensatie ketel oplossingen gevraagd Uw ketel vervangen door een zuiniger model zal u ongetwijfeld een energie en dus kostenbesparing opleveren. Maar bent u echt zeker dat u maximaal bespaart maar al te vaak smeert men u een kortetermijnoplossing aan door bijvoorbeeld enkel een nieuwe verwarmingsketel te verkopen maar is dat echt de meest rendabele oplossing op lange termijn wat voor nut heeft het om energiezuiniger.

home onze diensten begeleiding bij aankoop technische energetische audit van een woning technische audit van medeeigendommen al onze voorbeeldrapporten over ons over immopass getuigenis onze partners contact blog neem contact op in welke gevallen moet een medeeigenaar zijn atmosferische ketel vervangen door een condensatieketel januari door isabelle schmidt . Een europese wetgevingscontext die gunstig is voor de overgang in september is de europese verordening in werking getreden. Deze heeft met name betrekking op de prestaties van ketels in de europese unie. Vanaf het begin was het doel om energieverbruikende en milieuonvriendelijke apparaten geleidelijk aan te verbannen uit de handel ten gunste van apparaten met hoge energieprestaties die minder vervuilen. Dit heeft concrete gevolgen voor appartementsgebouwen waar schoorstenen niet altijd ontworpen zijn om zich aan te passen aan nieuwe installaties. We nodigen jou uit om na vijf jaar transitie de balans op te maken. . Een geleidelijke implementatie met een ecologisch doel in het kad.

Berichtgeving over Condensatie ketel oplossingen

webshop over ons jobs blog contact ventileren rookgasafvoer onderhoud wie bent u projecten ventileren rookgasafvoer onderhoud wie bent u projecten webshop over ons jobs blog contact mailen bellen promotor aannemer syndicus architect studiebureau particulier uw specialist in rookafvoer rookgassen goed afvoeren is cruciaal zowel in een nieuwbouwappartement als bij verbouwingen Een beschouwing over condensatie ketel oplossingen Het clvsysteem werd ontwikkeld om meerdere gesloten verwarmingstoestellen op een gemeenschappelijk kanaal aan te sluiten. Dit systeem voert niet alleen de schadelijke rook af maar brengt ook verse lucht binnen. Een nieuwe cvketel past vaak niet op de bestaande schoorsteen. Zo kan als de schouw niet genoeg trekt covergiftiging ontstaan. Comfort home specialiseerde zich als n van de weinige installateurs in het plaatsen van een rookgasafvoersysteem in bestaande en nieuwe appartementsgebouwen. U als bouwpromotor of syndicus staat in voor de feilloze werking van het gebouw en .